MOPAN Suceava

Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani, a mințit în legătură cu averea ei! Jurnaliștii de la Forbes au demascat falsul în declarații în spatele căruia ar fi stat chiar mama fotomodelului Kris Jenner. Revista americană i-a luat titlul deținut din 2019 de ”cea mai tânără miliardară din lume” după ce a descoperit că a ”măsluit” declarațiile fiscale pentru a ”umfla” valoarea companiei Kylie Cosmetics, potrivit click.ro.

Practic, Kylie, sfătuită de mama ei Kris Jenner, 64 de ani, a falsificat declarațiile fiscale pentru a mări valoarea brandului creat de ea Kylie Cosmetics. Kylie deține 51% din această companie după ce a vândut restul acțiunilor gigantului Coty cu suma de 600 de milioane de dolari. Înainte ca Forbes să publice materialul defăimător, Kylie a cheltuit 130 de milioane de dolari, în doar o lună cumpărând case, avioane private, mașini și fel de fel de cadouri scumpe pentru surorile ei, informează The Sun.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kylie-jenner-mintit-ca-e-miliardara-cine-invatat-o-sa-minta-si-regizat-totul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava