Concert pascal
MOPAN Suceava

Kylie Jenner a devenit cel mai tânăr miliardar al lumii, datorită companiei de produse cosmetice căreia i-a pus bazele, Kylie Cosmetics – evaluată de Forbes la cel puțin 900 de milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

Vedeta de televiziune, în vârstă de 21 de ani, a spus că „nu se aștepta” să aibă atât de mult succes când și-a lansat afacerea, în urmă cu patru ani. Ea a declarat pentru Forbes, conform sursei citate: „Nu am avut niciun fel de așteptări. Nu am putut privi în viitor. Dar se simte bine să fii recunoscut. Este o plăcută bătaie pe umăr.”

Promovarea produselor sale cosmetice o face cel mai mult prin intermediul rețelelor de socializare – acolo unde frumoasa brunetă anunță lansarea produselor noi și își informează zilnic cei 175 + de milioane de ‘urmăritori’ ce nuanțe ale produselor sale folosește chiar ea. „Este puterea rețelelor social-media. Am avut o bază foarte mare de fani chiar înainte de a începe ceva.”, a adăugat Kylie Jenner, potrivit sursei citate.

Kylie l-a depășit și pe fondatorul Facebook, Mark Zukerberg, cel care deținea titlul de cel mai tânăr miliardar prin forțe proprii de la vârsta de 23 de ani însă.

Membra familiei Kardashian a înființat Kylie Cosmetics în urmă cu trei ani. Afacerea sa a generat în ultimul an venituri din vânzări de 360 de milioane de dolari.

În total, miliardarii planetei au împreună 8,7 trilioane de dolari, în scădere cu 400 de miliarde faţă de anul trecut.

În lista celor mai bogaţi oameni din lume, primul loc rămâne al lui Jeff Bezos, cu o avere estimată la 131 de miliarde de dolari, cu 19 miliarde de dolari mai mult decât anul trecut. Pe locul al doilea în lista Frobes se află Bill Gates, cu o avere în creştere, de 96,5 miliarde de dolari, faţă de 90 de miliarde, anul trecut. Locul al treilea este ocupat de Warren Buffet, cu 82,5 miliarde de dolari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava