MOPAN Suceava

Kylie Minogue nu a renunțat încă să-și caute bărbatul potrivit. Potrivit contactmusic.com, faimoasa cântăreață, care s-a despărțit în octombrie de modelul spaniol Andres Velencoso, după cinci ani de relație, a mărturisit în cadrul unui interviu recent că nu i-a fost deloc ușor să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală și că speră ca într-o bună zi să se așeze la casa ei.

”Nu știu dacă pot da vina pe muncă, pentru că atunci când cunosc pe cineva nu e ca și cum mi-aș mai găsi, dintr-o dată, un job nou. Persoana de care mă îndrăgostesc, ori cea care se îndrăgostește de mine trebuie să fie în măsură să se descurce cu viața mea. Nu cred că este atât de ușor. Dar nu am renunțat să caut bărbatul potrivit. Trebuie să cred în dragostea adevărată.”, a spus Kylie Minogue pentru editorii revistei HELLO!, potrivit sursei citate.

Vedeta în vârstă de 45 de ani a mai spus că simte că nu putea face nimic mai mult decât a făcut pentru a-și salva relațiile pe care le-a avut în trecut și că, în ciuda faptului că niciuna dintre ele nu a funcționat, ea încă mai crede că a fost ‘norocoasă’ în dragoste.

”Este vorba despre două persoane care se întâlnesc, două persoane ale căror drumuri în viață se intersecteză. […] Cunosc persoane care au scris despre mine că nu am noroc în dragoste, dar eu cred că am fost destul de norocoasă. Am avut parte de câțiva bărbați cumsecade în viața mea – OK, cu acești câțiva poate ar fi trebuit să mă trezesc mai repede la realitate decât am făcut-o – dar totul este despre ce înveți din fiecare experiență, nimic nu ne este dat de-a gata.”, a adăugat Kylie Minogue, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava