Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoarea hit-ului ‘Magic’, Kylie Minogue și legendarul interpret de muzică pop Prince aproape au întregistrat o piesă împreună la începutul anilor 1990.

Cântăreața l-a cunoscut pe autorul hit-ului ‘Purple Rain’ – care a decedat în 2016 – după un show care a avut loc la Earls Court. La un moment dat, în timp ce ea lucra la un nou album, starul i-ar fi sugerat o colaborare. „Sunt mult mai tupeistă decât cred chiar eu uneori. Am petrecut puțin timp împreună și, cumva, m-a pus în lumina reflectoarelor pentru scurt timp. M-a întrebat unde-mi sunt versurile. Și am scris niște versuri. La acea vreme nu scriam cântece. Îmi doream, dar nu prea îmi ieșea și am scris câtva versuri să îi dau, cum am putut.”, a povestit Kylie Minogue în emisiunea lui Zane Lowe, potrivit contactmusic.com.

La scurt timp, Prince și-a trimis șoferul să îi lase artistei o casetă cu el cântând – posibilul lor duet. „Nu era nimeni pe lângă mine să mă pot lăuda, să pot arăta! Am o casetă în mână cu Prince cântând o piesă numită ‘Baby Doll’, o piesă la care, într-un fel, am contribuit și eu… Acesta a fost visul meu aproape devenit realitate. Nu am înregistrat nimic împreună.”, a adăugat Kylie Minogue, potrivit sursei citate.

Kylie a mai explicat că, la acea vreme, casa ei de discuri nu era încântată de ideea ca Prince să înregistreze toate părțile instrumentale. Cât despre casetă, habar nu are unde se află acum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava