Concert pascal
MOPAN Suceava

Kylie Minogue îşi doreşte foarte mult să înregistreze o melodie împreună cu Lady Gaga, potrivit contactmusic.com. Cântătreaţa în vârstă de 49 de ani a colaborat în trecut mai mult cu colegi de breaslă decât cu colege, Nick Cave, Robbie Williams şi Jason Donovan fiind doar câţiva dintre muzicienii cu care a cântat în duet. Acum, Kylie crede că ar „incredibil” să lucreze cu o vedetă pop precum e autoarea hit-ului ‘Born This Way’.

Întrebată de un fan cu cine şi-ar dori cel mai tare să cânte în duet, Kylie a spus, potrivit sursei citate: „Wow, sunt o mulţime. Cred că majoritatea colaborărilor ce le-am avut de-a lungul timpului au venit pur şi simplu, aşa că nu prea am obiceiul de a apela eu la oameni. Dar, pentru că de obicei nu prea cânt cu femei, mi-ar plăcea foarte mult că colaborez cu Lady Gaga, sau cu cineva în genul ei, ar fi incredibil.”

În cadrul aceluiaşi interviu, artista a spus că duetul ei preferat este cel pe care l-a făcut cu Nick Cave, în 1996 – ‘Where the Wild Roses Grow’. „Cred că va fi greu de surclasat ‘Where the Wild Roses Grow’, duetul cu Nick Cave, iar oamenii încă iubesc şi ‘Kids’, cu Robbie, apoi mai este ‘100 Degrees’, în colaborare cu sora mea Dannii; mai sunt multe.”, a adăugat Kylie Minogue.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava