MOPAN Suceava

Un tânăr farmacist de numai 28 de ani, din Alba Iulia, a lansat propria linie de produse dermato-cosmetice şi concurează de la egal la egal cu marile branduri internaţionale.

La ora actuală, produsele preparate de Emanuel Lazăr, sub denumirea Eladerm, sunt la mare căutare în aproape toate farmaciile din România. Acesta a investit în propriul lui laborator 200.000 de Euro, iar capacitatea de producție a crescut de 4 ori în doar câțiva ani.

În acest laborator, tânărul farmacist produce creme care se află la granița dintre medicament și produs cosmetic, creme pe baza de uree și cu un conținut de peste 99% de ingrediente naturale. Aceste creme prezintă o acțiune dublă și anume, pe lângă faptul că tratează problemele pielii, ajută totodată și la menținerea frumuseții, elasticității și fermității acesteia.

Cremă revoluționară pentru tratarea cuperozei

Printre cele mai reprezentative produse sub marca Eladerm, se numără: Hidra Derm, Rid Stop, Anti Sebum, Crema Ureea cu diferite concentrații, însă ultimul produs lansat, crema CUPERIX, este fără îndoială cea mai importantă și mai semnificativă în proiectul Eladerm.

CUPERIX este un produs nou lansat pe piață dermato-cosmeticelor și oferă un tratament revoluționar pentru ameliorarea cuperozei incipiepte atât la femei cât și la bărbați. (cuperoza sau rozaceea este o afecțiune a pielii caracterizată prin dilatarea vaselor de sânge aflate la nivelul pomeților, nasului sau bărbiei). Această crema acționează la suprafață pielii și, prin mecanismul de transport al substanței active direct la locul de acțiune, reușește să amelioreze aspectul roșiatic al pielii afectate de cuperoza la nivelul obrajilor, nasului și bărbiei.

“Cu toate că pe piață există câteva produse care lupta împotriva curerozei, ultimul produs lansat și care poate fi vizualizat pe site-ul companiei www.eladerm.ro, este unul diferit față de toate celelalte deoarece, în compoziția produsului CUPERIX s-a introdus un ingredient natural de ultimă generație, denumit NIO-TROX. Acest îngredient transportă substanța activă la cele mai afectate vase de sânge, are proprietatea de a scădea permeabilitatea capilară, de a îmbunătăți microcirculația locală și de a reduce riscul formării de enemuri. Mai mult decât atât, pentru că rozaceea apare în special pe tenul uscat, Crema CUPERIX este îmbunătățită cu vitaminele A și E care se prezintă că niște activi de hidratare intensă”, declară farmacistul Emanuel Lazăr.

În numai câteva luni de la lansarea pe piață a noului produs sub marca Eladerm, au fost vândute peste 1000 de creme CUPERIX, iar cei care se confruntă cu această afecțiune și au încercat acest produs se declara foarte mulțumiți și recomandă această cremă.

Plan ambițios pentru 2019

Emanuel Lazăr intenționează ca în 2019 să ajungă la o gamă de 20 de produse dermato-cosmetice 100% românești și să fie tot mai competitiv pe piața din România.

„Foarte multe dintre comenzile pe care le primim pentru acest produs pe site vin și din recomandări, de la persoane cărora cei apropiați le-au recomandat cu toată încrederea. Ne bucurăm mult de feedback-ul pozitiv, însa ne bucuram și mai mult pentru faptul ca reușim să facem ceea ce ne-am propus, că reușim sa oferim produse de calitate, produse care chiar aduc îmbunătățiri, iar efectele dorite sunt vizibile și multumitoare. În plus, intenționăm ca marca Eladerm să ajungă la o gamă de 20 de produse dermato-cosmetice, care să acopere necesitățile oamenilor și să îi ajute în diferitele afecțiuni cu care se confruntă la nivelul pielii, indiferent de stadiul lor”, mai declară tânărul farmacist.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava