MOPAN Suceava

Considerată a fi una dintre cele mai bogate și rafinate bucătării din lume, gastronomia franceză a cucerit și gusturile românilor. Astfel, cu ocazia Zilei Naționale a Franței, Auchan a introdus în oferta magazinelor peste 100 de produse și preparate autentice franțuzești, cele mai populare în rândul clienților fiind dulciurile originare din Franța și câteva dintre cele mai renumite băuturi franțuzești.
Pe primul loc în preferințele clienților se află vestitele macarons, un desert fin, emblematic pentru gastronomia Franței și, totodată, unul dintre cele mai rafinate deserturi din lume. Disponibile într-o gamă complexă de culori și arome, macarons-urile sunt formate din două fursecuri pe bază de bezea cu exterior crocant și interior aerat, realizate din făină de migdale, albușuri de ou și zahăr, colorate diferit și lipite între ele cu o cremă cu diverse arome. Topul preferințelor este completat de faimoasele baghete franțuzești, o pâine gustoasă cu coajă crocantă și miez moale.
În ceea ce privește băuturile originare din Franța, șampania Moet și coniacul Hennessy sunt printre cele mai căutate în lanțul de hipermarketuri. Nu în ultimul rând, eclerurile se regăsesc și ele în rândul preferințelor, un desert specific franțuzesc, cu cremă de patiserie și glazură de ciocolată.
Potrivit Auchan, din oferta de produse franțuzești în coșurile de cumpărături din ultima săptămână se mai regăsesc adesea și croissantele, diversele sortimente de brânzeturi precum Ile de France, dar și brânzeturile și semipreparatele marcă proprie Auchan, untul President și budinca Danette.
În perioada 7-14 iulie, Auchan a sărbătorit gastronomia franțuzească aducând la raft în magazine, dar și online pe auchan.ro, o gamă diversificată de peste 100 de produse franțuzești, delicatese, gourmet, atât produse de brutărie și cofetărie, cât și articole din categoriile de băcănie, băuturi, lactate și mezeluri.
Mai mult, în această perioadă, zonele Gastro din hipermarkturile Auchan au inclus în ofertă și preparate gătite, cu specific franțuzesc, precum Coq au vin, Ratatouille și cartofi Lyonnaise.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava