• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Intrarea la Balul Gospodarilor care va avea loc vineri, 13 aprilie 2018, de la ora 19:00, în Gara Burdujeni, va fi liberă însă ținuta obligatorie este cu costum popular. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu care i-a invitat pe suceveni să participe la bal. Balul Gospodarilor este organizat de Primăria și Consiliul Local Suceava, alături de Consiliul Județean Suceava. Invitații evenimentului vor fi Dan Doboș, Cornelia Ciobanu, George Finiș, Lucica Păltineanu, Sorin Filip, Rodica Andronic, Ghiorghiță Rotaru, Dana Dăncilă, Andreea Chisăliță, Clara Hurjui, Ana Maria Popescu, Călin Brăteanu, formația „Rekord”, fanfara „Bucovina” a municipiului Suceava și fanfara „Brazii Bucovinei” din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia. La eveniment vor participa gospodari din vetrele folclorice ale județelor Suceava, Botoșani și Iași

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava