MOPAN Suceava

Concursul național de artă plastică „Ion Irimescu”, „Târgul mărțișorului” şi „ Festivalul național al ouălor încondeiate” sunt doar trei dintre evenimentele propuse pentru intervalul februarie-aprilie de Centrul Cultural Bucovina.

Vernisarea expoziției și decernarea premiilor Concursului național de artă plastică „Ion Irimescu” vor avea loc miercuri 27 februarie 2013, la ora 14.00, la Carrefour Suceava. „Târgul mărțișorului”- târg al meșterilor populari, se desfăşoară între 25 februarie şi 10 martie 2013, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava și Shopping City. „Azi cânt pentru tine, mamă” este un spectacol dedicat mamei susținut de copii, interpreți de muzică populară din județ. organizat de Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale. Acesta este programat pentru 1 martie 2013, în Sala „Dom Polski” Suceava, de ora 17,00.

Festivalul – concurs județean de folclor, „Comori de suflet românesc” – ediția a XI-a, de va desfăşura după următorul program:

-3 martie –faza zonală Dorna, la Casa de Cultură Poiana Stampei, ora 13,00

-10 martie – faza zonală Câmpulung, la Căminul Cultural Breaza, ora 13,00

-17 martie – faza zonală Rădăuți, la Casa de Cultură Vicovu de Sus, ora 13,00

-31 martie – faza zonală Humor, la Căminul Cultural Valea Moldovei, ora 13,00

-7 aprilie – faza zonală Fălticeni, la Căminul Cultural Boroaia, ora 13,00

-14 aprilie – faza zonală Suceava, la Căminul Cultural Todirești, ora 13,00

Pe 7 martie primim „Mărțișoare muzicale”, Sala „Dom Polski” Suceava, de la ora 17,00. Va fi un spectacol complex, dedicat Zilei de 8 Martie susținut de elevii Școlii Populare de Artă „Ion Irimescu” Suceava. „Iamă-n brațe, dorule” este intitulat spectacolul folcloric susținut de Călin Brăteanu și Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava pe 15 martie 2013, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Festivalul național al ouălor încondeiate ne cheamă pe 16 şi 17 martie 2013, în comuna Ciocănești, iar la Fundu Moldovei suntem invitaţi să mergem pentru „Buna Vestire” – Festival-concurs național de muzică corală religioasă ortodoxă, ediția a XXIII-a. Se va întîmpla pe 24 martie, începînd cu ora 13,00. Pe 10 aprilie, la Vatra Dornei are loc ediţia a VII-a a Festivalui-concurs judeţean de poezie”Nichita în luna lui Marte”. „Dialogul artelor” este propunerea pentru februarie – aprilie în localităţile Gura Humorului, Câmpulug Moldovenesc, Fălticeni și Rădăuți. Este vorba de o expoziție itinerantă a pictorilor amatori, membri ai Cenaclului de Artă Plastică „Dimitrie Loghin”, lansări de carte, recitaluri de muzică și poezie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava