• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe 6 iunie, începînd cu ora 18.30, la Casa de Cultură din Suceava va avea loc un concert coral extraordinar intitulat „In memoriam Ciprian Porumbescu”. Concertul va fi susținut de Corala de fete „Ciprian Porumbescu” a Colegiului Național „Ștefan cel Mare”, alături de Corala bărbătească „Mitropolit Dosoftei” a Seminarului Teologic Liceal Ortodox și de Corala „Ciprian Porumbescu”, în varianta mixtă. Cele trei coruri sînt multimedaliate la nivel național și internațional. Vor fi puse în scenă compoziții românești dar și internaționale, iar dirijor va fi preotul profesor Lucian Tablan-Popescu. Intrarea se face pe bază de invitație, iar prețul acesteia este de 15 lei. Invitațiile pot fi cumpărate de la Anticariatul de pe strada Republicii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava