Mai în glumă, mai în serios, iată că VIP-urile au întâietate şi la şcoală. În timp ce unii copii mai huzuresc în vacanţă până pe 12 septembrie, când anul şcolar începe oficial, odraslele vedetelor au îmbrăcat deja uniformele şcolilor private la care învaţă, potrivit click.ro.

International British School of Bucharest, instituţie privată de învăţământ, unde taxa pentru un an de studiu urcă până la 10.000 de euro, este în continuare preferata vedetelor de la noi. Deunăzi, mai exact pe 1 septembrie, şcoala şi-a deschis iar porţile, iar Loredana Groza (46 de ani) şi-a însoţit fiica la festivitate.

Albert Iovan va împlini 10 ani pe 3 octombrie şi este elev în clasa a V-a tot la International British School of Bucharest. “Albert învaţă exclusiv în limba engleză, de multe ori ne corectează şi pe noi în casă (râde). E atras şi de ştiinţele exacte, dar e şi foarte creativ, îi plac desenul, literatura. Sunt mândră de el pentru că are curaj şi ambiţie să experimenteze orice. Practică scrimă, golf, înot, surfing, ciclism, schi, snowboarding, karate, bouldering (escaladă), echitaţie”, a declarat pentru Click!, mândră, creatoarea de modă Romaniţa Iovan.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/la-ce-scoli-de-fite-merg-copiii-vedetelor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava