Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian, 41 ani și Pete Davidson, 28 de ani, formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood, iar dacă actorul va dori să o ia de soție pe fosta lui Kanye West, va trebui să semneze un contract foarte serios care oferă control complet brandului Kardashian, notează click.ro.

Anumite surse susțin că actorul de comedie, de 28 de ani, care se întâlnește de câteva luni cu frumoasa Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, vrea să o ceară deja în căsătorie pe vedetă. Mai mult, Pete are de gând să ceară mai întâi permisiunea mamei iubitei sale, Kris, în vârstă de 66 de ani. Se pare că mama lui Kim Kardashian, managerul brandului Kardashian, nu ratează nici o ocazie de a face o asociere prielenică de marketing, de aceea vede în mariajul lui Kim cu Pete, un mare avantaj pentru business-ul familiei, potrivit sursei citate.

Pete ar fi extrem de entuziasmat că ar putea face parte din brandul familiei, dar surse din interior spun că trebuie să semneze un contract foarte complex dacă vrea să facă următorul pas cu Kim.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/conditia-bizara-impusa-de-kim-kardashian-lui-pete-588871.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava