• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

trambeanuLa șoseaua de centură a Sucevei s-au executat în acest an lucrări în valoare de 7 milioane de lei fiind realizate 12% din lucrările programate. Anunțul a fost făcut de inginerul Vasile Strâmbeanu, manager de proiect din partea firmei Autotehnorom Șcheia lider al asocierii care realizează investiția, asociere din care mai fac parte societățile Operational Autoleasing Șcheia, OPR Asfalt Timișoara, Obras Publicas Y Regadios din Spania, Florconstruct Suceava şi Calcarul Pojorîta. Strâmbeanu a participat joi la o conferință de presă la sediul Prefecturii alături de prefecta Mirela Adomnicăi. El a spus că au fost atacate toate categoriile de lucrări și că investiția va fi finalizată pe 17 septembrie anul acesta. ”Stadiul fizic al lucrărilor este de 12%. Am atacat toate categoriile de lucrări și vorbim de consolidări, zid de sprijin, consolidări teren de fundare. Se lucrează la cele două spații de servicii, se lucrează la poduri. E voprba de lucrări rămase de executat. Termenul de finalizare este de 17 septembrie. Lucrările executate până acum sunt în valoare de 7 milioane de lei”, a declarat Strâmbeanu. Prefecta Mirela Adomnicăi a ținut să precizeze că în prezent la centura Sucevei se remediază problemele care nu au fost rezolvate cu ani în urmă probleme care presupun soluții complicate și foarte costisitoare. Ea a arătat spre exemplu că se execută foraje în adâncime pe o suprafață de 80.000 de metri liniari care înseamnă montarea unui număr de 8.000 de piloți forați sau stâlpi din beton mai pe înțelesul tuturor pentru stabilizarea terenului de fundare mai ales în zona rampelor podurilor. Lucrările la centura ocolitoare a Sucevei în lungime totală de 12,42 kilometri au debutat în anul 2008. Până acum a fost dat în folosință doar un singur tronson din cele trei cel de la Șcheia la Pătrăuți în lungime de 5,2 kilometri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava