Concert pascal
MOPAN Suceava

La Cetatea de Scaun a Sucevei au fost instalate noi panouri publicitare şi de informare turistică. Acestea au fost montate de Consiliul Judeţean Suceava, preşedintele acestei instituţii, Cătălin Nechifor declarând că noile panouri se integrează într-o viziune mai amplă, cu panotaj standard şi cu acelaşi format şi realizare tehnică, pentru o semnalizare mai bună a monumentelor din judeţ pe toate drumurile judeţene. Cătălin Nechifor a explicat că proiectul pentru realizarea panourilor noi se realizează în colaborare cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și a primit binecuvântarea ÎPS Pimen.
Nechifor a spus că primele panouri de informare turistică realizate în cadrul acestui proiect au fost amplasate luna trecută, pe drumul care face legătura între Suceava şi Dragomirna, dar şi pe drumul către Pătrăuți, pentru promovarea bisericii munument UNESCO.
Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a precizat că administraţia judeţeană vrea să extindă montarea noilor panouri şi la nivel regional, dar şi să realizeze un portal pe internet, inclusiv un sistem QR code, cu informaţii pentru turişi în mai multe limbi de circulaţie internaţională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava