• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Colegiul Psihologilor din România – filiala Constanța, în parteneriat cu Mira System Group, împreună cu elevi ai Colegiului Național de Arte “Regina Maria” din Constanța vor aduce zâmbete pe chipul femeilor de la Centrul de îngrijire și Asistență din Poarta Albă. Acțiunea poartă sugestiv numele “Zâmbește, e ziua ta!” și are loc astăzi, 8 martie 2019, ora 11.00, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

“Este o zi special pentru toate femeile din toată lumea, iar noi, împreună cu dragii noștri prieteni și susținători ne dorim să aducem zâmbete femeilor din Centrul de îngrijire și Asistență din Poarta Albă. ONU a declarat 8 martie, încă din 1975, ca Zi Internațională a Femeii, într-un context social și politic discriminator la adresa femeilor. De atunci până astăzi, societatea nu numai că a făcut progrese foarte mari din punct de vedere al tolerenței în general, dar femeile trăiesc cea mai înfloritoare epocă, în care violența împotriva lor a scăzut dramatic, în care accesul la educație reprezintă o virtute, în care multe dintre pozițiile cele mai înalte de management sunt ocupate de reprezentantele sexului frumos”, declară prof. univ. dr. Mihaela Rus, președintele Colegiului Psihologilor din România – filiala Constanța.

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975 — Anul internațional al femeii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava