Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 14 decembrie, s-au desfășurat trei evenimente importante în cadrul programului manifestărilor organizate de Primăria Fălticeni, cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

În sala de spectacole a Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” a avut loc o nouă ediție a concursului “Christmas Dance”, cu participarea a peste 300 de copii, membri ai trupelor locale de dans.

A fost animație și la bazinul de înot acoperit din cadrul Bazei de agrement “Nada Florilor”. Aici, 80 de copii, care urmează cursurile de înot, dar și sportivii secției de înot ACS Nada Florilor, medaliați în competițiile naționale, au participat la tradiționalul concurs de înot “Cupa Nada Florilor”.

Toți copiii care au participat la competițiile de dans și înot au primit cadouri din partea Primăriei Fălticeni, iar câștigătorii au fost răsplătiți cu diplome, cupe și medalii.

Fălticeniul a găzduit și tradiționalul turneu de tenis de masă, în Circuitul național AmaTur.

Competiția, de Categoria A, s-a bucurat și în acest an de o participare foarte numeroasă, peste 160 de sportivi din întreaga țară dar și din Republica Moldova și Ucraina.

Până la sfârșitul lunii decembrie se vor desfășura și alte manifestări:

În perioada premergătoare vacanței de iarnă, 16-20 decembrie, preșcolarii și elevii din Fălticeni sunt aștptați să colinde la Primăria Fălticeni.

20 decembrie, ora 16.00, în Sala “Pictor Aurel Băeșu”, va avea loc Gala Premiilor de Excelență, ediția a II-a.

21 decembrie, Sala de sport “Gabriel Udișteanu”, va avea loc “Cupa Moș Crăciun” – Tenis de câmp.

22 decembrie, începând cu ora 12.00, vor fi comemorați Eroii Revoluției din 1989. Vor fi depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor Revoluției din piața Casa Cărții, și vor fi oficiate slujbe de pomenire la mormintele celor doi eroi fălticeneneni Ioan Bute și Ionel Pascal.

În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, ora 13.00, Moș Crăciun vine cu daruri pentru copiii din Fălticeni, pe aleea pietonală, în zona Primăriei.

Pe 27 decembrie, de la ora 15.00, în zona centrală, va avea loc Festivalul de datini și obiceiuri “Sfântă-i brazda plugului”, iar Muzeul de Artă “Ion Irimescu” va organiza, începând cu ora 17.00, concertul anual de colinde.

În ultima zi a anului, între orele 10.00-15.00, urătorii sunt așteptați la Primăria Fălticeni, iar la trecerea în noul an va fi organizat un foc de artificii, în zona centrală a municipiului Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava