MOPAN Suceava

Primăria Municipiului Fălticeni, GOSCOM Fălticeni și Asociația ECOTIC desfășoară, în perioada 6-16 decembrie 2017, Campania ,,Orase curate – Fălticeni’’.
Campania urmărește informarea și conștientizarea populației cu privire la importanța colectării separate a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și reciclării acestora, precum și dezvoltarea unei atitudini responsabile față de deșeuri, in special față de deșeurile de echipamente electrice.
Pe lângă latura informativ-educativă, campania vine și cu o componentă practică, aceea de colectare separată a deșeurilor de echipamente electrice si electronice, la punctul municipal de colectare administrat de catre GOSCOM Fălticeni sau prin preluarea de la domiciliu a DEEE voluminoase, la solicitarea cetățenilor.
În intervalul 11 – 15 decembrie, în zona Primăriei Fălticeni va fi amenajat un punct provizoriu de colectare, la care populația va putea aduce echipamente electrice și electronice defecte. În aceeași perioadă deșeurile de echipamente electrice si electronice pot fi depuse și la punctul municipal de colectare gestionat de GOSCOM, la sediul de pe strada 13 Decembrie.
În privința echipamentelor voluminoase, acestea vor fi ridicate de la domiciliu, pe data de 16 decembrie 2017, în urma solicitarilor venite de la cetateni la dispecerat: Primarie – 0230.542.056 și GOSCOM – 0230.541.319 (doar pe durata campaniei).
În funcție de cantitatea de deșeuri predată, Asociația ECOTIC va premia 120 dintre persoanele care vor participa la această campanie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava