Concert pascal
MOPAN Suceava

La ediția 2017 a Festivalului de Artă Medievală „Ștefan cel Mare” din Suceava vor susține spectacole trupe din România, dar și din Ungaria, Serbia, Italia și Ucraina. Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat că la eveniment vor fi peste 500 de participanți. Festivalul de Artă Medievală de la Suceava va avea loc în perioada 17-20 august, fiind cel mai mare de acest gen din România. „Vrem să dăm acestui festival o dimensiune internațională. Cu siguranță va fi cea mai consistentă ediție a Festivalului Medieval, cu peste 500 de participanți din țară și străinătate”, a spus Flutur.

El a adăugat că tot anul acesta, sucevenii și turiștii care vor participa la festivalul medieval vor avea posibilitatea să vadă mai multe spectacole inedite, respectiv reconstituirea încoronării domnitorilor Moldovei, a investirii sfatului domnesc, dar și întoarcerea glorioasă de la război a domnitorului Ștefan cel Mare. „Îi vom da o importanță foarte mare acestui festival medieval și sunt convins că va fi cel mai mare eveniment de acest fel din România”, a precizat președintele Consiliului Județean Suceava. El a estimat că la ediția de anul acesta a Festivalului de Artă Medievală Ștefan cel Mare ar putea să participe 15.000 – 16.000 de turiști.

La Festivalul Medieval din Suceava vor participa trupe din Italia, Ungaria, Serbia și Ucraina, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava