• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La sfârșitul acestei săptămâni, vineri, pe 15 februarie, Federaţia Română de Fotbal va efectua tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, care vor avea loc în vara acestui an. Din judeţul Suceava, cele mai mari şanse la titlul de campioană le are gruparea Viitorul Liteni, care după disputarea a 13 etape conduce în ierarhia Ligii a IV-a cu 29 de puncte. Locurile următoare în clasament sunt ocupate de Progresul Frătăuţii Vechi, cu 27 de puncte, şi de Siretul Dolhasca, cu 25 de puncte.
În altă ordine de idei, începând din luna ianuarie, Federaţia Română de Fotbal, prin Departamentul Competiţii, organizează operaţiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori şi juniori participanţi în competiţiile organizate. Pentru ca aceste operaţiuni să se deruleze evitând aglomeraţia, s-a stabilit ca echipele cluburilor din fiecare judeţ să se prezinte cu documentele necesare la FRF eşalonat, în intervalul 18 ianuarie – 19 februarie. Formaţiile sucevene afiliate în sezonul 2018-2019 la FRF, este vorba de Foresta Suceava, Bucovina Rădăuţi, Șomuz Fălticeni, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Juniorul Suceava au fost programate să se prezinte cu documentaţia la FRF pe data de 19 februarie, alături de echipele din judeţele Maramureş şi Botoşani.

Returul Ligii a III-a va debuta pe 2 martie, în vreme ce sezonul de primăvară în Campionatul naţional de juniori va începe pe 9 martie.

Comitetul Executiv al FRF a stabilit ca perioada transferurilor de jucători să se deruleze în intervalul 29 ianuarie – 25 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava