MOPAN Suceava

Evenimentele săptămânii în Galleria Suceava

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Suceava

Sâmbătă, 15 decembrie 2012, de la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa „Păcălici”. Din distribuție vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Director general: Vasile Ursachi. Accesul este gratuit!
După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!
Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa! Galleria Mall Suceava, invită toți copii și nu numai, în fiecare weekend a lunii decembrie, la „Open Weekend”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Cursuri de Zumba la Zumba Loca Suceava
Pe parcursul lunii decembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri de la orele 20.00.
Zumba este singurul program revoluționar de fitness în care slăbești, te distrezi și te simți bine alături de alți pasionați de wellbeing, atât femei, cât și bărbați.
Relații la telefon 0745 99 63 56

Caravana lui Moș Crăciun
În perioada 10-21 decembrie 2012, zilnic, începând cu ora 18.00, Galleria Suceava vă invită să luați parte din Caravana lui Moș Crăciun.
Moșul vă va aștepta la etajul 1 al complexului comercial unde va face fotografii cu copiii, va oferi dulciuri și va cânta alături de ei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava