Concert pascal
MOPAN Suceava

Maestrul George Sîrbu a fost omagiat de Consiliul Județean Suceava la împlinirea vârstei de 85 de ani. Vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă, a precizat că această instituție continuă astfel să omagieze valorile sucevene, pe toți cei care au contribuit la îmbogățirea zestrei Bucovinei.

„Am inițiat mai multe evenimente prin care să omagiem și personalitățile de seamă contemporane”, a spus Niculai Barbă.

El a spus că maestrul George Sîrbu a fost omagiat de Ansamblul Artistic Ciprian Porumbesc, din cadrul Centrului Cultural Bucovina, instituție a Consiliului Județean Suceava.

„Prezent în cadrul Ansamblului pe care l-a păstorit ani buni și l-a ridicat la un nivel de neatins de alte colective, maestrul George Sirbu a retrăit emoția marilor evenimente derulate pe cele mai prestigioase scene din țară și străinătate. Ne bucuram că dincolo de situația pandemica în care ne aflăm, am putut avea în rândul colectivului pe maestru George Sîrbu”, a spus vicepreședintele CJ Suceava.

La acest moment festiv au fost prezenți soliști ai ansambului, care împreună cu orchestra i-au cântat maestrului „La mulți ani!”.

Niculai Barbă a mai adăugat că pentru a marca acest moment în mediul on line a fost prezentat un medalion omagial intitulat „George Sîrbu, 85 de ani”.

El a mai amintit că alte personalități în viață, omagiate la început de an au fost Ion Mândrescu, de Ziua Culturii Naționale și Mihai Pânzaru-PIM de ziua acestuia, pe 16 ianuarie.

La împlinirea a 85 de ani, maestrul George Sîrbu a fost omagiat de CJ Suceava Suceava. George Sîrbu a sărbătorit alături de artiștii Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, 9.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava