Concert Pascal

În acest an, Iulius Mall Suceava dedică începutul lunii martie frumuseţii autentice bucovinene. De ziua lor, doamnele şi domnişoarele vor fi alintate cu premii care le răsfaţă feminitatea.

În prima săptămână din Mărţişor, femeile au un motiv în plus să îşi dedice timpul liber sesiunilor îndelungate de shopping. În perioada 1 – 8 martie 2015, la Iulius Mall Suceava se desfăşoară campania „Feminitate autentică”, care o promovează pe Loredana Bîrzu, câştigătoarea concursului „Be the Next Cover Girl” desfăşurat în luna noiembrie 2014. Tânăra a cucerit publicul cu şarmul său autentic bucovinean, fiind aleasă pentru a fi imaginea Iulius Mall Suceava. În această campanie, clienţii care cumpără de minimum 100 de lei din mall vor fi răsplătiţi cu premii de răsfăţ: seturi de bijuterii, pachete de cosmetice Sephora şi Farmona, cutii cu praline de ciocolată, vouchere de cumpărături sau băuturi răcoritoare.

Duminică, bucovinenii veniţi la shopping vor primi în dar mărţişoare, pentru a întâmpina primăvara cu zâmbetul pe buze. Pe 8 martie, doamnele şi domnişoarele care vor serba Ziua Femeii în magazinele lor preferate, alegând piese vestimentare în tendinţele noului anotimp, vor fi întâmpinate de cavaleri cu flori oferite de Iulius Mall.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava