• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul Constantin Harasim le-a a solicitat șefilor de instituții și primarilor suceveni să se preocupe care până de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie să înlocuiască Drapelele Naționale uzate sau rupte. Constantin Harasim a spus în cadrul ședinței Colegiului Prefectural că a trecut recent prin comuna Bogdănești, acolo unde a văzut că pe o poartă de intrare în comună sunt două steaguri ale României de pe care lipsește culoarea roșie.

Astfel, Harasim a arătat că în momentul de față pe poarta de intrare în comuna Bogdănești sunt arborate două drapele doar cu albastru și galben, culorile de pe steagul Ucrainei. „Am fost la Râșca la Ocolul Silvic și la intrare în Bogdănești, pe o poartă mare sunt două steaguri doar cu albastru și galben. Lipsește roșu. Cred că acolo intram în Ucraina și nu știam eu”, a spus prefectul județului Suceava. În aceste condiții, Constantin Harasim a spus că își dorește ca toate steagurile României distruse sau decolorate să fie înlocuite până la sărbătorirea Zilei Bucovinei și a Zilei Naționale, solicitând șefilor de instituții să dea o atenție sporită acestei probleme.

La intrarea în Bogdănești Drapelul României are doar culorile albastru și galben, 6.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)
Administraţie
  • adfgds

    Regateni din Bogdanesti. Nici nu sunt bucovineni.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava