Concert pascal
MOPAN Suceava

La invitația președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, ministrul finanțelor, Anca Dragu, va fi prezentă luni, 28 noiembrie a.c., la o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri sucevean. Gheorghe Flutur a declarat că ministrul finanțelor va participa la o dezbatere cu oamenii de afaceri despre problemele pe care le au în activitatea desfășurată, și vor încerca să găsească de comun soluții la acestea. „Ne-am ținut de cuvânt și după ce în ultimele patru luni ne-am întâlnit de mai multe ori cu mediul de afaceri sucevean, împreună cu șefii ANAF de la Iași și cu alte instituții, iar în cadrul acelor discuții am promis că o vom invita și pe doamna ministru Anca Dragu la Suceava. Astfel, ministrul finanțelor va fi prezent luni la Suceava, ne onorează chiar de ziua Bucovinei, și sper ca în cadrul discuțiilor să avem multe răspunsuri pentru cei care doresc să învestească în continuare”, a spus șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a subliniat că o astfel de întâlnire cu ministrul finanțelor este extrem de importantă pentru companiile care creează locuri de muncă.

Întâlnirea cu Anca Dragu va avea loc luni dimineața, la Hotelul Continental din Suceava, la discuții urmând să fie prezenți reprezentanți ai Întreprinderilor Mici și Mijlocii, precum și membri ai Camerei de Comerț și Industrie.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a anunțat că a discutat deja cu ministrul finanțelor despre necesitatea modernizării punctului de trecere a frontiere de la Siret, către Ucraina. Prezent la Siret, Gheorghe Flutur a precizat că în cursul zilei de marți s-a întâlnit cu șefii Direcției Regionale a Vămilor și Direcției Regionale a Finanțelor Publice Iași pentru a discuta despre modernizarea vămii Siret. „Luni la Suceava vom discuta și cu doamna ministru a finanțelor, Anca Dragu, despre problema fluidizării și modernizării vămii Siret, pentru că așa nu se mai poate. Vrem să ne prindă anul 2018 cu acest punct de trecere a frontierei modernizat, pentru că vom împlini 100 de ani de la unirea Bucovinei cu țara”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a mai anunțat că la începutul lunii decembrie a.c., la Suceava va fi prezent și șeful Direcției Generale a Vămilor, pentru a discuta despre proiectul de modernizare a vămii Siret, în sensul creșterii capacității de procesare a celor care trec frontiera, și în special a mașinilor de marfă. Vama șiret o întâlnire de lucru cu șeful vămilor românești la începutul lunii decembrie. „Una din problemele cele mai importante este cea a mașinilor de marfă. Și dorim să facem o variantă care să treacă prin parcul industrial de la Siret, și apoi cu o ieșire pe trei benzi spre Ucraina. Iar în acest fel vom pune în valoare și parcul industrial al orașului Siret”, a mai spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava