Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Data de 25 martie a fost desemnată ca Ziua Poliţiei Române prin art. 50 din Legea nr. 218 din 23.04.2002. La această dată se sărbătoreşte şi Buna Vestire, simbol aflat pe primul steag al Marii Agii, preluat în timp şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

Poliţia Română a cunoscut mai multe etape de transformări menite să vină în întâmpinarea nevoii de siguranţă a cetăţeanului. Într-o formă sau alta, sub diferite denumiri, Poliţia, ca instituţie, a însoţit statul în toate orânduirile cunoscute de istorie.

La 191 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române, pentru marcarea momentului dar şi pentru promovarea unui spirit artistic tânăr şi valoros, Galeria Millenium din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, găzduieşte expoziţia personală – CULORILE MELE – a Teresei Ioana PINZARIU, elevă in clasa a V-a C, la Scoala „Ion Creanga” din Suceava.

Expoziţia de debut a tinerei artiste oferă un microrecital tonic al culorilor pline de muzicalitate, de tonicitatea paletei coloristice si de varietatea temelor, purtaţi de libertăţi cromatice, transparente si abstracţii lirice.
Prezintă Maestrul Mihai PINZARU- PIM şi invitaţii săi.

Momentul de debut al expoziţiei se va desfăşura luni, 25 martie, orele 11.00, la sediul IPJ Suceava – Galeria Millenium.

La IPJ Suceava va fi vernisată expoziţia de pictură „Culorile Mele”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava