Vacanţa se apropie de final, însă la Iulius Mall Suceava acesta este un motiv de bucurie! Pentru ca începutul cursurilor să fie unul distractiv, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber le oferă clienţilor săi premii care să îi transforme în vedetele şcolii.

În cadrul campaniei „Cel mai cool Back to School”, desfăşurată în perioada 1 – 15 septembrie 2013, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall intră în cursa pentru cele mai râvnite premii ale toamnei: trei tablete. Gadget-urile îi vor ajuta pe tineri în activitatea şcolară, însă vor fi accesorii îndrăgite şi pentru pauzele de relaxare. Cei trei norocoşi vor fi anunţaţi în urma tragerilor la sorţi din 15 septembrie.

Sesiunile de shopping din noile colecţii ale brand-urilor preferate vor fi răsplătite cu sute de premii pentru noul an şcolar. În fiecare zi, primii 100 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall vor fi răsplătiţi cu jocuri creative, rechizite şcolare, cecuri de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

Iulius Mall Suceava şi-a făcut temele de vacanţă, pentru ca toţi clienţii săi să se bucure de începerea şcolii: piese vestimentare în tendinţe, preţuri atractive şi premii la modă!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava