MOPAN Suceava

Motivele tradiționale și piesele vestimentare ce reinterpretează portul popular cuceresc tot mai mult preferințele românilor și nu numai. În Iulius Mall Suceava s-a deschis Ale Boutique, un magazin care pune în valoare frumusețea straielor românești, în piese vestimentare actuale.
Magazinul Ale Boutique este situat la etajul Iulius Mall Suceava și își întâmpină clienții cu un parfum autentic românesc, printr-o selecție de articole care imprimă frumusețea tradițiilor în piese vestimentare moderne. Noua locație este dedicată tuturor celor care iubesc portul popular, indiferent de vârstă.
Clienții găsesc la Ale Boutique o varietate de articole reprezentative pentru tradiția românească. Ii, catrințe, brâie, costumașe tradiționale pentru copii, opinci din piele, realizate de meșteri populari și veste sunt propunerile noului magazin din Iulius Mall Suceava. O parte dintre acestea sunt unicat, create manual, așa cum le realizau și bunicile, în trecut. Totodată, cei care iubesc motivele etno își pot personaliza garderoba cu articole de îmbrăcăminte deosebite, care sunt inspirate din portul tradițional. Fuste, blănuri, botoșei, rochii, bluze și pulovere cu broderii specifice și simbolurile românești, dar care respectă trendurile actuale în modă, sunt propunerile Ale Boutique pentru iubitorii de fashion și tradiție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava