• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Iulius Mall Suceava s-a deschis, în mod oficial, ediția de anul acesta a Târgului Agro Expo Bucovina, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava. Deschiderea oficială s-a făcut în prezența secretarului de stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Sorin Roșu Mareș, prefectului județului, Mirela Adomnicăi, președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și a președintelui executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu.


Târgul a debutat cu  Forumul Economic „Agricultura încotro?”, care a avut loc la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava și care l-a avut ca invitat din partea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe eecretar de stat Sorin Roșu Mareș. În cadrul formului au fost aduse în discuție teme de actualitate dezbătute de către specialiști ai Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Suceava, Centrul de Economie Montană, ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ai Prefecturii și Consiliului Județean Suc  va maeava, precum și alți reprezentanți ai principalelor instituții centrale și județene.


În ceea ce privește târgul de la Iulius Mall, acesta va fi deschis până duminică, 31 martie, între orele 10:00 și 19:00. În cadrul expoziției, vizitatorii vor avea ocazia să afle ultimele noutăți în domeniul tehnologiei agricole prezentate de  firmele participante acoperind o gamă tematică variată: mașini și utilaje agricole, producția vegetală, nutriția plantelor, protecția plantelor, agricultura și mediu, energii regenerabile, industrie alimentară, consultanța și prestări servicii în agricultură, instituții publice și neguvernamentale.

Agro Expo Bucovina se bucură de un număr de expozanți tradiționali printre care :
-IPSO Agricultura, lider pe piața de mașini și utilaje agricole, dar și unic distribuitor al utilajelor John Deere, ofera soluții integrate producătorilor agricoli din Romania, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor,optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora.
– URSA MARE COMPROD comercializează tractoare şi maşini agricole, dealeri CLAAS, LEMKEN, AMAZONE, MASCHIO-GASPARDO, OEHLER pentru judeţele Botoşani, Neamţ şi Suceava;
– Agri Alianta este importator unic autorizat în România pentru mărcile: Kubota, Versatile, Rostselmash, Ovlac, Religieux Freres, Agrisem, Sola, Sulky, Sky, Gili, Ausa, Amity, Ombu, Caruelle, Lely Werger, Leica, Falc, Dorez, Galucho, RKD, Irriland;


– NHR Agropartners importator autorizat pentru România al mașinilor și utilajelor agricole Deutz-Fahr împreună cu alte mărci de top pe care le are la dispoziție,  este partenerul de încredere pentru orice fermier;
– Tehnoactiv  Suceava este cel mai important furnizor de scule și echipamente industriale din zona de N-E a Moldovei;
– Farmtech calitate pentru performanțe maxime, tehnologie superioară făcute de Shaeffer Lader și remorci tehnologice Strautmann, fabricate în Germania;


-Tehnodiesel comercializează utilaje agricole destinate fermelor vegetale și zootehniei;
– Electric Farmer  ofera echipamente zootehnice pentru ferme de animale;
– APF Trade comercializează utilaje pentru procesarea laptelui, pasteurizare, mese de lucru etc


– DCM comercilaizează echipamente ferme zootehnice;
-Vilscom cu utilaje păstrare și prelucrare cereale, producție brichete și peleți;
Romvac Company, Agritehnica Service,Agrom-Com, Cantarprod,Estagroteh, Moira DPA, Sano Furajare Moderna, Loredo, etc.
Salonul Bio-Alimenta va prezenta produsele tradiționale ale firmelor Produs în Bucovina si firme din alte regiuni, de asemenea se vor putea gasi și creațiile aduse de membrii din  Asociatia Meșterii Populari din Bucovina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava