Concert pascal
MOPAN Suceava

Compania IULIUS contribuie la un mediu mai curat și mai echilibrat, susținând condusul ecologic. În acest sens, la Iulius Mall Suceava sunt amenajate stații de încărcare pentru mașinile electrice, cu scopul de a încuraja mobilitatea cu astfel de mijloace de transport.

Stațiile de încărcare sunt disponibile publicului larg și prezintă avantajul integrării lor în proiecte cu un mix de servicii foarte variat, ceea ce permite economia de timp. La Iulius Mall Suceava există două astfel de stații, situate în parcarea din fața centrului comercial, amenajate de partenerul Iulius Mall, EVconnect. Acestea au o putere maximă de încărcare de 22 KW și permit o intensitate a curentului de până la 32A, reprezentând cel mai mic şi mai uşor încărcător de acest fel existent pe piaţă.

Pentru a utiliza stația de încărcare, clienţii trebuie să fie abonați ai EVconnect.ro, iar după autentificare e suficient doar să cupleze autoturismul la priză, fără a necesita asistență. Serviciul este asigurat non-stop. În timpul în care mașina este la încărcat, clienții se pot bucura de cumpărături sau de relaxare la cafenelele și restaurantele din Iulius Mall Suceava. Cei care doresc să obțină mai multe informații despre încărcarea autoturismelor își pot instala aplicația Wallbox sau pot afla detalii aici: https://evconnect.ro/.

Iulius Mall Suceava respectă principiile sustenabilităţii şi ale impactului asupra mediului. Centrul de retail este certificat LEED Silver și face parte din singura rețea națională de mall-uri certificată LEED. Acesta este cel mai important sistem de rating, elaborat de USGBC, destinat clădirilor, locuinţelor şi comunităţilor care sunt proiectate, construite, întreţinute şi operate cu scopul de a obţine o performanţă îmbunătăţită din punct de vedere al sănătăţii mediului şi oamenilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava