Concert pascal
MOPAN Suceava

Evenimentele săptămânii la Iulius Mall

Comunicat de presă: Iulius Mall Suceava a pregătit clienţilor săi o săptămână cu evenimente speciale, menite să completeze sesiunile de shopping. Expoziţie de artă plastică, acţiune caritabilă, un târg inedit şi activităţi interactive pentru copii vor anima săptămâna petrecută la Iulius Mall.

În zilele de luni, miercuri şi vineri, prichindeii sunt aşteptaţi la Iulius Mall să-şi demonstreze abilităţile de mari dansatori. Începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor putea lua lecţii de dans. Distracţia este garantată, cei mici lăsându-se purtaţi pe paşi de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Sâmbătă, 1 decembrie 2012, în zona KidsLand, de la ora 12.00, se organizează ateliere de creaţie care vor reuşi să capteze atenţia năzdrăvanilor şi chiar să le dezvolte creativitatea. Pentru ca sfârşitul de week-end să fie unul încântător, prichindeii sunt invitaţi, duminică, de la ora 12.00, la spectacolul oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Până pe 30 noiembrie, clienţii Iulius Mall pot admira expoziţia de artă plastică româno – polonă, găzduită în galeria de la etajul mall-ului. Dedicat Zilei Independenţei Poloniei, vernisajul cuprinde 20 de reproduceri după lucrările semnate de pictorul Tymon Niesolowski şi 20 de ilustraţii ale poeţilor bucovineni, realizate de Mihai Pânzaru.

În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, la parterul  Iulius Mall se va desfăşura un inedit Târg al Colecţionarilor. Clienţii se vor putea bucura de colecţiile pasionaţilor care vor expune crâmpeie de istorie. Bucovinenilor le va fi permis să pătrundă în universul aparte şi misterios al obiectelor de artă şi al antichităţilor cu valori inestimabile.

Luni, 3 decembrie 2012, Iulius Mall lansează o invitaţie specială: „Deschide ochii, deschide inima!”. Este evenimentul organizat de Consiliul Judeţean Suceava prin Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru a marca Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Manifestarea ajunsă la a VII-a ediţie se va desfăşura la etajul Iulius Mall şi va încânta publicul cu programul artistic al invitaţilor Sorin Filip, Ionuţ Vieru, Alexandru Cozaciuc şi Grupul Dinamic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava