Concert pascal
MOPAN Suceava

La Liceul cu Program Sportiv din Suceava, copiii sunt încurajați de către director să-și spună păsurile, pentru a nu se ajunge la probleme de genul celei de la Bacău, unde un elev de 15 ani şi-a bătut doi colegi încadraţi în categoria celor cu cerinţe educaţionale speciale, iar pe unul dintre ei l-a băgat cu capul în vasul toaletei. Aseară, agresorul a fost arestat preventiv, pentru 20 de zile. Într-o emisiune la Radio Top directorul LPS, profesorul Ciprian Anton, a declarat: „Totul pleacă de la cadrele didactice, de la modul cum interacționăm cu elevii. Încerc să fiu cât mai apropiat de elevii noștri, fie că sunt de gimnaziu, fie că sunt de liceu. Ascultăm problemele lor, fiindcă sunt probleme. Este o relație deschisă. Vin copiii la mine și nu este ceva rău”.

Directorul și-a amintit că la un moment dat, copiii s-au plâns de meniu și a precizat: „Este foarte, foarte important pentru noi să știm ce se întîmplă, să fim aproape de elevi și să schimbăm când putem. Copiii doreau o diversificare mai amplă a meniului. Copiii poate nu mănâncă foarte multă mazăre, foarte multă varză, sau alte alimente care nu le priesc. Cert este că la noi, fiind vorba de un liceu cu program sportiv, meniul este mai diferit, nu mergem pe prăjeli. Așadar, îi ascultăm pe copii și acolo unde putem interveni, intervenim, pentru a nu fi necazuri. La LPS prânzul costă aproximativ 13 lei: felul I, felul II și desert. Ascultându-i pe elevi, ne punem în gardă, să nu se ivească probleme”. Profesorul Anton a continuat spunând: „Încurajăm copiii să vină să ne spună dacă sunt probleme, pentru a nu se ajunge la lucruri regretabile, ca la Bacău. Vremurile s-au schimbat, copiii au altfel de personalități, încearcă să-și expună punctul de vedere și noi trebuie să-i înțelegem mult mai bine”.

La LPS Suceava copiii sînt încurajați de către director să-și spună păsurile, pentru a nu se ajunge la probleme grave, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava