MOPAN Suceava

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, începând cu ora 10, Muzeul Bucovinei organizează, la Muzeul de Ştiinţele Naturii,  în cadrul Zilei Cooperării Europene, ateliere de pictură cu tema Un cerc de prieteni – desenăm împreună “La granite, ne dezvoltăm împreună!”.
La acţiune vor participa 30 de elevi, cu vârste între 12 şi 18 ani, înzestrați cu aptitudini artistice, care vor ilustra în culori simbolurile, valorile și principiile Uniunii Europene.
Muzeul Bucovinei va pregăti materiale informative pentru ilustrarea tematicii de lucru potrivit momentului marcat și care vor genera surse de inspirație pentru tinerii artiști. Informațiile  vor fi prezentate pe grade diferite de dificultate, adecvate vârstelor participanţilor și vizează noţiuni ca: uniune, european, vecini, vecinătate, cooperare, granițe comune etc.
Prin desfășurarea de activităţii interactive pentru copii, Muzeul Bucovinei urmăreşte ca  timpul petrecut în muzeu pentru a sărbători Ziua Cooperării Europene să fie o experiență plăcută și atractivă care să stimuleze observația, capacitatea de analiză și creativitatea.
De asemenea, se urmărește abordarea interactivă, stimularea lucrului în echipă dar și ca acest eveniment să fie încă o treaptă în formarea viitorului cetățean european.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava