Targul de toamna Produs in Bucovina
Comenzi MOPAN Suceava

Muzeul Național al Bucovinei continuă seria proiectelor de educație muzeală adresate elevilor. În perioada 28 – 30 septembrie 2022, va avea loc lecția de muzeu „Orașul subteran al furnicilor și termitelor”, la Muzeul de Științele Naturii. Lecția de muzeu va prezenta cele mai ciudate, curioase și fascinante specii de furnici care trăiesc în România (furnica de zahăr, furnica roșie de pădure, furnica mică neagră) și în lume (furnica empatică, furnica panda, furnica faraon, furnica glonț, furnica paramedic).

Vor fi prezentate două terarii cu cele două tipuri principale de furnici care trăiesc în pădurea de conifere și cea de foioase de pe teritoriul României și mușuroaiele lor: furnica roșie de pădure și furnica mică neagră.

Cu ajutorul unor prezentări media, legende, povești, ghicitori și cântece, vor fi evidențiate principalele adaptări morfologice și fiziologice ale furnicilor și termitelor la diferite medii de viață, precum și modalitățile de comunicare în interiorul și exteriorul mușuroiului, între diferite specii de furnici, sau între furnici și alte tipuri de organisme vii.

Înscrieri la numerele de telefon 075 157 1857 și 0230 213 775.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava