Sarbatoarea Muntelui 2019

Fundația Culturală Artex organizează, miercuri, 05 martie 2014, la Muzeul Satului Bucovinean din Suceava, cea de-a treia ediție a evenimentului „Nuntă în Bucovina”.

Evenimentul se subscrie angajamentului Fundației de a continua activitățile de promovare a instituției muzeale desfășurate în cadrul proiectului „Muzeul Satului Bucovinean – tradiții și obiceiuri”. Proiectul s-a desfășurat în perioada 23 iulie 2011 – 22 martie 2012, fiind selectat în cadrul Programului Operaţional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională 2007-2013 iar ediția din acest an încadrându-se în cel de-al doilea an de sustenabilitate.

Evenimentul are rolul de a continua activitățile de promovare a instituției muzeale, având ca scop consolidarea turismului în județul Suceava și valorificarea potențialului turistic al localității Suceava prin aducerea în prim plan a Muzeului Satului Bucovinean.

Printre activitățile care se vor desfașura in cadrul evenimentului menționăm: expoziție de fotografii cu nunțile de altădată; activități pentru copii; proiecție film documentar. Evenimentul „Nuntă în Bucovina” își propune să apropie publicul de patrimoniul muzeal și să facă din această instituție un loc atractiv și accesibil oricui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava