Concert pascal
MOPAN Suceava

Azi gruparea suceveană Foresta Suceava va relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului competițional 2020-2021 al Ligii a III-a de fotbal. La primul antrenament sunt așteptați și noii componenți ai lotului formației sucevene, sârbi Darko Terzic, mijlocaș defensiv în vârstă de 22 de ani și David Knezevic, atacant, în vârstă de 24 de ani și francezul Yanis Zouaoui.
Sub comanda antrenorului Ivan Gvozdenovic se vor mai afla un mijlocaș ofensiv spaniol în vârstă de 28 de ani, pe numele său Perez Lobato Miguel, care a evoluat ultima oară în prima divizie din Gibraltar și doi tineri jucători sub 20 de ani, Gabriel Udeanu de la Steaua București și atacantul Darius Vultur care a jucat în tur la echipa de Liga a III-a Progresul Șomcuta Mare.
La capitolul plecări, Foresta Suceava a a anunțat despărțirea de brazilianul Patrick Da Silva, fundașul central Vasile Vitu, mijlocașii Cosmin Rotaru și Robert Dicu și de internaționalul de juniori Sebastian Nechita, care a anunțat că nu mai dorește să continue la gruparea „galben-verde”.
Oficialii clubului sucevean au perfectat deja șapte meciuri de pregătire pentru intersezon: pe 31 ianuarie cu CSM Pașcani, pe 10 februarie cu Gloria Buzău, pe 13 februarie cu Aerostar Bacău, pe 16 februarie cu Sporting Vaslui, pe 20 februarie cu CSM Focșani, pe 24 februarie cu Știința Miroslava și pe 27 februarie cu Dacia Unirea Brăila.
Foresta Suceava a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți. În primul meci de campionat gruparea din Areni va primi pe propriul teren vizita echipei Ceahlăul Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava