MOPAN Suceava

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 246 de persoane diagnosticate cu COVID și 25 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean existau trei paturi disponibile pentru pacienți COVID. Tot la ATI erau 21 de ventilatoare libere, din care 6 pentru persoane infectate cu noul coronavirus. În total, la Spitalul din Suceava se aflau 348 de paturi libere, din care 52 pentru pacienți COVID, 265 în sectorul non-COVID și 31 pentru zona tampon. La nivelul județului sunt 161 de locuri libere COVID și 57 pentru zona tampon.

În Spitalul Județean Suceava sunt internați 542 de pacienți, din care 141 sunt diagnosticați cu Covid-19, 14 pacienți sunt în zona tampon și 387 sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 141 pacienți diagnosticați Covid-19, 8 prezintă forme ușoare, 87 au forme medii ale bolii, 31 sunt cu forme severe și 15 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 7 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 5 intubați ventilați invaziv).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava