MOPAN Suceava

Asociația Cristia împreună cu editura Carmel Print au plăcerea să vă invite la evenimentul  „Cânt și poem creștin la ieslea Mântuitorului” care va avea loc Vineri 13 decembrie ora 19.00 la Galeria de artă din cadrul complexului comercial Shopping City Suceava.
Cu acest prilej dorim să lansăm culegerea de poezii „Cuvinte pline de farmec” care aduce cinci clasici ai poeziei evanghelice românești, volum ce însumează aproximativ 380 de poezii. Poeții din această culegere au scris poezie creștină motiv pentru care au suferit cu ani de libertate sau chiar cu viața motiv pentru care nu au fost tipăriți timp de generații.
În cadrul acestui eveniment vom avea următorii invitați care și-au confirmat participarea:
Sanda-Maria Ardeleanu, Mircea Lubanovici, Nicu Tacu – interpret la nai din Chișinău, Republica Moldova și Florentin Clipa – reprezentantul Asociației Cristia.
Programul acestui eveniment are rolul să ne facă cunoștință cu poeziile lui Vasile Militaru, Costache Ioanid, Sergiu Grossu, Simion Cure și Valentin Popovici. Astfel, vom avea recitatori cât și înregistrări audio și video cu poeții menționați mai sus. Vom avea prelegeri pe marginea poeziei și a biografiei autorilor.
Interpretul la nai Nicu Tacu ne va oferi un recital la nai, în special piese care ne vor introduce în atmosfera  sărbătorii Nașterii Domnului iar evenimentul va fi moderat de Florentin Clipa, managerul Asociației Cristia.
Sperăm să avem un timp plăcut împreună și vă așteptăm cu drag să ne bucurăm cu ocazia acestei uverturi a Sărbătorii Nașterii Domnului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava