Concert pascal
MOPAN Suceava

Viitorii miri sunt asteptati si anul acesta la Shopping City Suceava în perioada 13 – 15 februarie la târgul de nunţi “Trend Mariaj”. Daca iţi doreşti o nuntă de vis şi vrei să te pregăteşti pentru cel mai aşteptat moment din viaţa ta, te invităm la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava.
Fie că îţi doreşti să pui la punct ultimele detalii, ori să alegi o gamă complexă de servicii, expozanţii te aşteaptă cu ultimele tendinţe în domeniul nunţilor. În cadrul târgului “Trend Mariaj” organizat de Shopping City Suceava vor fi prezentate de la cele mai spectaculoase locaţii, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete/bijuterii, decoraţiuni sală/aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării/patiserii etc.
Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. În plus expozanții târgului vor oferi reduceri şi promoții speciale la încheierea contractelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava