Muzeul Bucovinei

Prefectura Suceava a transmis că astăzi, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 362 iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 94. La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 30 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 35 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 561 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 193 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 82 pacienți sunt în zona tampon și 286 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 193 pacienți diagnosticați Covid-19, 102 prezintă forme medii ale bolii; 18 prezintă forme ușoare, 53 au forme severe și 20 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, dintre aceștia 17 pacienți fiind ventilați mecanic. În cursul zilei de marți la secția de terapie intensivă a Spitalului Județan erau șase pacienți ventilați mecani.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 86 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 26 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 14 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. În Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 28 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, iar la Spitalul Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 15 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Potrivit unui comunicat transmis de Prefectură, în această dimineață,    conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr totoal de  8.335 de persoane declarate vindecate de noul coronavirus.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava