Concert pascal
MOPAN Suceava

O placă omagială dedicată Centenarului Unirii Bucovinei cu România a fost dezvelită astăzi la Spitalul Județean. Placa omagială va fi amplasată pe viitoarea clădire a noului ambulatoriu de specialitate al Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. La dezvelirea plăcii omagiale au fost prezenți președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, directorul medical al spitalului, dr. Doina Ganea Motan, primarul Sucevei, Ion Lungu, precum și președintele PNL, Ludovic Orban, fostul lider al partidului, Vasile Blaga și deputatul liberal Ioan Balan.

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a ținut să sublinieze faptul că viitorul ambulatoriu al spitalului reprezintă una dintre cele mai importante și mai mari investiții din județul Suceava. El a spus că noul ambulatoriu se construiește cu fonduri de la Consiliul Județean, Consiliul Local Suceava, din bugetul propriu al spitalului și de la Ministerul Sănătății. El a spus că își dorește ca anul viitor, tot în această perioadă, să fie tăiată panglica inaugurală a ambulatoriului. Gheorghe Flutur a precizat că liderii PNL sunt prezenți la acest moment al dezvelirii plăcii omagiale deoarece acum 100 de ani, liderul PNL de atunci a avut un rol foarte important în înfăptuirea unirii.

Investiția în noul ambulatoriu al Spitalului Județean se ridică la Suceava de  24,101 milioane lei, lucrările fiind realizate de  firmele Antramicons Pojorâta, Loial Impex Suceava, Dacorum Grup Iași și Arhitectura Grafica Design Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava