MOPAN Suceava

În ultimele 24 de ore, la Spitalul Județean Suceava a fost internat un singur pacient cu noul coronavirus. Potrivit Prefecturii Suceava, în aceeași perioadă au fost externate 20 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical. În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 397 pacienți, dintre care 159 de pacienți Covid-19, un număr de 13 pacienți fiind internați la Secția ATI. La Spitalul municipal Rădăuți sunt internați un număr de 30 de pacienți Covid-19 și 24 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

De asemenea, conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2606 de persoane declarate vindecate.

Potrivit Prefecturii Suceava, în această dimineață în județ mai erau 4.843 de persoane în autoizolare la domiciliu și cinci persoane în carantină instituționalizată. Până în momentul de față 17.228 de persoane au ieșit din autoizolare și 3102 din carantină instituționalizată.

Prefectura a transmis că persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20716de teste pentru coronavirus.

Mai trebuie spus că astăzi se recoltează probe, în vederea testării pentru COVID- 19, personalului din cele două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava