Concert pascal
MOPAN Suceava

De astăzi pînă pe 4 mai, la Suceava se desfăşoară a XI-a ediție a Cupei Interetnice Bucovina. “Proiectul îmbină armonios disciplinele sportive cu elementele tradiționale de dans și cântec ale minorităților etnice”, precizează organizatorii. În acest an, evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Local Suceava și a Federației Române Sportul pentru Toți. Organizația care implementează la nivel local evenimentul este Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava. Aceasta, în colaborare cu Liceul cu Program Sportiv Suceava, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, Clubul Sportiv Municipal Suceava și Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, va organiza activități sportive și culturale destinate minorităților etnice.

Etniile care au confirmat participarea la această acțiune sunt: Comunitatea Ucraineană, Bălcăuți, Suceava, Comunitatea Polonă, Soloneț, Suceava, Comunitatea Rromă, Gulia-Dolhasca, Suceava, Comunitatea Germană, Suceava, RO.AS.IT, Comunitatea Italiană, Comunitatea Evreiască, Suceava, Comunitatea Rușilor-Lipoveni, Fălticeni, , Comunitatea Armeană, Iași, Comunitatea Maghiară, Toplița, Comunitatea tătără, Constanța, GIRB (Grupul de Inițiativă al Românilor din Basarabia), Republica Moldova ;i o echipă a administrației Regiunii Cernăuți, Ucraina.

Manifestările vor începe astăzi, vineri, 2 mai, de la ora 19.00, la Sala LPS, unde va avea loc un meci de fotbal între o echipă a Administrației Regiunii Cernăuți și una a Administrație Suceava. Sîmbătă, 3 mai, la ora 10.00, la terenul de fotbal al Universității Ștefan cel Mare Suceava, va fi deschiderea oficială a Cupei Interetnice. Acțiunea va continua cu jocuri de fotbal, kin-ball, tenis de masă, tir cu arcul, badminton, boccia ce se vor desfășura pe terenul USV, dar și în Sala de atletism a CSM Suceava. Sâmbătă seara se vor desfășura, la Pub Deliri, manifestările cultural-artistice ce au ca protagoniști minoritățile etnice.Duminică, 04.05.2014, activitățile sportive vor continua la sala de atletism a CSM Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava