Concert pascal
MOPAN Suceava

Deschiderea oficială a noului an universitar va avea loc luni, 30 septembrie 2013, ora 9.00, în Auditorium Joseph Schmidt, fiind invitaţi să participe membrii comunităţii academice sucevene, profesori şi studenţi, dar şi reprezentanţi ai comunităţii locale.

Noul an academic debutează la Universitatea „Ştefan cel Mare” sub semnul sărbătorii celor 50 de ani de istorie a învăţământului superior în Suceava, răspunzând aceloraşi obiective care vizează creşterea calităţii educaţiei şi formării profesionale prin asigurarea accesului la dobândirea de competenţe necesare profesionalizării. Ca urmare a finalizării cu succes a sesiunilor de admitere, aproximativ 3000 de studenţi vor trăi experienţa de student USV în anul I, fiind înmatriculați la programele de studii de licenţă şi masterat.

Pentru facultatea de Educaţie Fizică şi Sport deshiderea are loc în Corpul A , de la ora 11.00, iar pentru Departamentul de Sănătate şi Dezvoltare Umană în Aula Corp E, de la ora 14.00.

Studenţii de la Inginerie Alimentară sunt aşteptaţi în Corp A, Aula Magna, de la ora 13:00, cei de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor tot acolo, însă de la ora 10.00.

La Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management debutul anului academic va fi marcat în Corp B – FIM 2, începînd cu ora 11.00, la Istorie şi Geografie în Corp A, Aula Magna, de la 12.00, la Litere şi Ştiinţe ale Comunicării în acelaşi loc, o oră mai devreme.

Pentru Silvicultură s e va merge în Aula Corp E, la ora 12.00, pentru deschidere, în vreme ce pentru Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică festivitatea se va desfăşura în Auditorium Joseph Schmidt de la ora 11.00. La aceiaşi oră, în Aula din corpul E, se întîlnesc studenţii de la Ştiinţe ale Educaţiei.

La Suceava noul an universitar începe pe 30 septembrie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava