• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Suceava, lansează la nivel local,  în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, o nouă ediţie a proiectului naţional „Necenzurat”, considerat un model de bună practică în prevenirea consumului de tutun, alcool şi droguri în rândul adolescenţilor.

Proiectul şcolar „Necenzurat” urmăreşte formarea, la copiii de 12 – 14 ani, a unor abilităţi de viaţă, necesare luării unor decizii informate, corecte şi responsabile privind consumul de tutun, alcool şi droguri, prin parcurgerea a 12 activităţi interactive ce se concentrează pe trei componente: informare şi atitudine, abilităţi interpersonale şi aptitudini intrapersonale.

„Necenzurat” este denumirea adaptată a proiectului ,,UNPLUGGED”, finanţat în 2009 de Comisia Europeană- prin The European Drug Addiction Prevention (EU-DAP). Proiectul a fost implementat în 17 state europene, dar şi în ţări din Asia, Africa şi America. Evaluarea proiectului la nivel european a arătat eficienţa acestuia în întârzierea vârstei de debut în consumul de alcool, tutun şi droguri, precum şi în reducerea frecvenţei consumului de alcool, tutun şi canabis, în rândul grupului ţintă.

La nivelul judeţului Suceava, în anul şcolar 2018-2019, activităţile proiectului vor fi implementate, într-o manieră interactivă, ludică, de către o echipă formată din cadre didactice şi un reprezentant al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, în următoarele unităţi şcolare: Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava, Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, Şcoala Gimnazială nr. 8 Suceava, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni şi Şcoala Gimnazială Corocăieşti. Beneficiarii direcţi ai activităţilor vor fi elevii cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava