MOPAN Suceava

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Sport Suceava, Palatul Copiilor Suceava şi Iulius Mall, organizează duminică, 08.06.2014, de la ora 14:00, Concursul Judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei”, Aflat la prima ediţie, concursul se va desfăşura, la Iulius Mall Suceava, pe următoarele secţiuni: primar, gimnaziu, liceu.
La concurs pot participa elevi de vîrste şcolare, cu condiţia să aibă abilităţi vocale şi talent muzical. Înscrierile continuă şi se pot face la numărul de telefon: 0743203716.
„Scopul principal al ONG-ului nostru este de a descoperi tinerele talente şi de a le stimula, în limita posibilităţilor. Avem mulţi copii talentaţi în judeţ şi mizăm pe o participare numeroasă. Cîştigătorii premiilor I la fiecare secţiune în parte vor primi ca premiu un sejur într-o tabără la mare. Juriul este condus de inspectorul şcolar de muzică Loredana Ceică”, am aflat de la preşedintele EUROACTIV, profesorul Mihai Greciuc.

La Suceava va fi organizat concursul judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava