MOPAN Suceava

În municipiul Suceava va fi organizat un nou miting pentru susţinerea reîntregirii familiei Bodnariu, din Norvegia, acesta urmând să aibă loc în data de 16 aprilie 2016, în centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Este vorba despre familia ai cărei copii au fost preluaţi de Barnevernet, Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia. Primul miting de acest fel organizat în Suceava a avut loc anul acesta, la mijlocul lunii ianuarie, fiind prezenţi circa 5.000 de persoane. la mitingul din ianuarie a fost prezent şi unchiul celor doi părinţi ai căror copii au fost preluaţi de autorităţile din Norvegia, acesta fiind originar din comuna Iaslovăţ. „Incurajati de sprijinul oferit de comunitatile de romani si straini din Romania, Europa, America de Nord, Australia si Noua Zeelanda, am decis sa organizam un PROTEST GLOBAL in data de 16 Aprilie 2016, protest ce va insuma peste 40 de orase.

Demersurile comune, sustinerea si implicarea dvs, a celor 70.000 de protestatari in 56 de orase, 24 de tari si 3 continente pe parcursul ultimilor luni, au demonstrat ca suntem o forta in a sustine si a apara familia Bodnariu, atragand atentia internationala asupra abuzurilor Barnevernet. Prin ajutorul lui Dumnezeu, prin presiunea protestelor globale, unul din cei 5 copii ai familiei Bodnariu, bebelusul Ezekiel, a fost redat familiei. Aceasta binecuvantare ne determina sa nu abandonam, ci sa continuam lupta pentru toti copiii familiei Bodnariu.

In acelasi timp, sustinerea si gandurile noastre se indreapta catre familia Nan, catre familia Avramanescu si catre toate familiile cehe, ruse, poloneze, lituaniene, norvegiene care astazi sufera”, se precizează pe pagina oficială pe care a fost anunţat mitingul ce va fi organizat în aceeaşi dată, pe 16 aprilie a.c., în Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava