Concert pascal
MOPAN Suceava

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a transmis un mesaj special la exact un an de la protestul „România vrea autostrăzi” organizat la Suceava în data de 15 martie 2019, la ora 15:15. „Astăzi se împlinește un an pe muchie de când o țară întreagă a strigat că vrea autostrăzi. Am luat țeapă… De la toată gașca de politicieni. Tot cu o cioată de asfalt am rămas. Eu n-am crezut că poate fi ceva mai necesar pentru o comunitate decât o autostradă. Însă zilele astea, am realizat că poate fi ceva mai important: o bucată de săpun. În aceste momente, un pas mic de furnică din partea noastră este mai mare decât sute de kilometri de autostradă. Măcar acum!”, a scris Ștefan Mandachi pe contul său de Facebook.

Omul de afaceri sucevean a publicat și un film făcut la primul metru de autostradă pe care l-a construit la ieșire din Suceava spre Fălticeni. În film, Ștefan Mandachi merge pe metrul de autostradă către ceva care este acoperit cu un imens Drapel al României. Mandachi trage după el Steagul României, de sub care apare o furnică imensă, care are picioarele pe metrul de autostradă, apoi este publicat mesajul „Acum e mai important un pas mic de furnică, decât mii de kilometri de autostradă”. Filmul se încheie cu mesajele „#șîeu #șîtu #șînoi respectăm regulile. Măcar acum”.

La un an de la protestul pentru autostrăzi, Ștefan Mandachi spune că o bucată de săpun e mai importantă decât mii de kilometri de autostrăzi, 7.3 out of 10 based on 15 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (15 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava