Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala Sporturilor din Giurgiu a găzduit zilele trecute Campionatul Național de box Under 22. Clubul Sportiv Municipal din Suceava s-a prezentat în competiție cu pugilistul Radu Semian, care a concurat în cadrul categoriei 75 de kilograme. Sportivul antrenat de Andu Vornicu a avut un parcurs fără greșeală până în finală, acolo unde a fost învins de constănțeanul Andrei Drăgan. Decizia arbitrilor a fost însă puternic contestată de Andu Vornicu.

„Din punctul meu de vedere și al celor prezenți în sală meciul decisiv pentru titlu a fost câștigat de sportivul meu. Interesele au fost însă foarte mari, în condițiile în care această competiție a contat drept criteriu de selecție pentru campionatele europene. Am încercat să-l consolez pe Radu după această nedreptate și i-am transmis că pentru mine el este adevăratul campion”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin conducerii CSM Suceava și oamenilor de afaceri Ciprian Nuțu, Bogdan Straton, Bogdan Florea și Adrian Bodnar.

Pentru pugiliștii suceveni urmează acum campionatele naționale de juniori, care vor avea loc în intervalul 15-20 octombrie, la Târgu Jiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava