MOPAN Suceava

O tânără din Vatra Dornei s-a aflat la un pas de moarte în timp ce se afla într-un cimitir, după ce a căzut într-o țepușă dintr-un gard din jurul unui mormânt. Potrivit ISU Suceava, tânăra a fost salvată de un pompier din Vatra Dornei care din fericire se afla la fața locului. Într-o informare a ISU Suceava se arată că incidentul a avut loc luni seara, într-un cimitir din Vatra Dornei în care se aflau mai mulți localnici care făceau curat în jurul mormintelor și se pregăteau de Hramul Sfântului Ilie.
La un moment dat, o tânără de 20 de ani, care mergea prin cimitir și voia să ajungă la părinții ei, s-a prins de o cruce pentru a putea păși peste rama unui mormânt. În acel moment crucea a cedat și s-a dezmembrat, iar tânăra și-a pierdut echilibrul și a căzut peste un gărduț din fier forjat.

O țepușă metalică i-a străpuns șoldul drept, provocându-i o rană deschisă din care sângele sărea în toate părțile. Tânăra a fost salvată de pompierul militar dornean Martinian Țîcșa, care era în timpul liber și se îngrijea la rândul său un mormânt. Acesta a acționat imediat, a presat cu putere pe rana adâncă și a oprit pentru moment scurgerea sângelui. În același timp, a liniștit-o pe fată, care agoniza de durere.
Martin, așa cum îi spun colegii de la Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei, a ținut presată rana și a controlat situația până când fata a fost urcată în ambulanța sosită ulterior la fața locului.
Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean a transportat-o la Centrul de Primire Urgențe Vatra Dornei, iar apoi tânăra a fost transferată la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava