Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto12 poze în acest set

Un autobuz TPL scăpat de sub control era să provoace o adevărată tragedie după ce a trecut printr-un parc din Suceava şi a intrat într-o farmacie (vezi foto). Accidentul a avut loc marţi seara în cartierul George Enescu, la intersecţia „Nordic” dintre strada Universităţii şi Bulevardul George Enescu. Autobuzul plin cu persoane se deplasa dinspre Mărăşeşti spre George Enescu, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul direcţiei, intrând direct pe scuarul din zona fântânei arteziene de la „Nordic”. Din primele informaţii se pare că şoferul a oprit la lumina roşie a semaforului, însă după ce a pus autobuzul în mişcare a început calvarul. Ca printr-o minune, nici o persoană care se afla în parcul prin care a trecut autobuzul nu a fost accidentată.
Acelaşi lucru se poate spune şi despre majoritatea pasagerilor din autobuz, care după accident au ieşit imediat din vehicul. Imediat după producerea accidentului, la spital a fost transportat şoferul autobuzului. Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit pentru scoaterea şoferului din autobuz, el fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”. Deşi încă nu există o poziţie oficială, se pare că şoferului i s-a făcut rău în momentul în care a pornit autobuzul la culoarea verde a semaforului. Din primele informaţii, şoferul ar fi suferit un accident vascular.După cum spuneam, accidentul s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie, în condiţiile în care scuarul de la „Nordic” este unul dintre locurile în care se află numeroase persoane, în special copii veniţi cu părinţii. În cele din urmă, în accidentul s-a soldat cu pagube materiale, s-au înregistrat doar pagube materiale. În drumul său, aubuzul a distrus o bancă, după care s-a oprit într-o farmacie.

Trei pasageri au fost răniţi în urma accidentului. Şoferul a ajuns în stare gravă la spital

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, accidentul a avut loc în jurul orei 18:25, la volanul autobuzului aflându-se Ioan R., de 56 de ani, din Suceava. Potrivit „în timp ce conducea un autobuz de transport în comun, din cauze necunoscute, a acroșat un autoturism condus de P. Magdalena de 32 ani din localitate, ce era oprit la semafor, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, apoi pe zona pietonala dintre cele două artere şi s-a izbit frontal de sediul unei farmacii”, se arată în comunicat.
Potrivit biroului de presă al Poliţiei, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care necesită 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale, şi rănirea uşoară a a pasagerilor din autobuz B. Bogdan de 21 ani, C. Cesonia de 19 ani şi a minorei P.G. de 13 ani, toţi din Suceava. Şoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava